Energiescan op maat voor uw woningLogo Anthek Energie Advies1

Ook in uw woning is door een kleine aanpassing of een verandering in een gewoonte veel energie te besparen met of zonder investering. Wij maken uw besparingsmogelijkheden inzichtelijk met een energiescan. Een energiescan speciaal voor u. Zoals u het graag wilt.
Met onze standaard energiescan checken wij uw woning op
  • Verlichting, van schuur tot zolder
  • Elektrische apparatuur, van stoomgenerator tot cappuccino apparaat
  • Verwarmingstoestel(len),van vloerverwarming tot radiatorkraan
  • Isolatie, van gevel tot beglazing leiding
  • Duurzame opwekking
  • Waterhuishouding, van regenwateropvang tot kokend waterkraan
Naast de inventarisatie bekijken we ook uw energierekening. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een rapportage op waarin uw besparingsmogelijkheden duidelijk aangegeven worden. En geven wij u een inschatting van investeringskosten, terugverdientijden en uw energiebesparing op jaarbasis.
Woont u binnen de regio en heeft uw woning een gebruiksoppervlak van maximaal 175M2 dan bieden wij u de energiescan aan voor
Energiescan W € 229,-incl.btw
 
Met de Energiescan W+ als aanvulling op de Energiescan W krijgt u nauwkeurig in kaart gebracht wat de terugverdientijden zijn. Voor elk product, maatregel of dienst vragen wij voor u bij drie leveranciers/installateurs offertes aan. Op deze manier kunnen wij een weloverwogen berekening maken van de terugverdientijden en de investering. Tevens kunnen we zo een goed vergelijk maken tussen de aangeboden producten en of diensten en kunnen we een stuk kwaliteit waarborgen. Naast de prijs-kwaliteitverhouding kijken we ook naar de geldende subsidie mogelijkheden op productniveau.
De extra kosten voor deze dienst zijn € 85,- incl.btw
Energiescan W+ € 314,- incl.btw
 
Indien u graag alles wilt laten verzorgen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij ontzorgen u graag en bieden u ook een complete project begeleiding aan. Van inventarisatie tot en met het afspraken maken voor installatie en oplevering van de complete verduurzaming van uw woning. Wij plannen alle werkzaamheden, in overleg met u, zorgvuldig in. Zodat alles conform uw wensen uitgevoerd wordt. De energiescan en complete projectbegeleiding bieden wij u aan voor;
Energiescan W all-inn € 549,- incl.btw